Σπύρος και Αντώνης

Σπύρος και Αντώνης

Μια παραδοσιακή ταβέρνα στα Άνω Πατήσια.  

Με το που μπαίνεις μέσα σε αυτήν την παραδοσιακή ταβέρνα με τα εμβληματικά πλέον κόκκινα καρώ τραπεζομάντηλα, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις την ξεχωριστή ποιότητα και τη μεγάλη γκάμα των εδεσμάτων που προσφέρει, έχεις την αίσθηση ότι εκεί θα φας καλά. Η ζεστή ατμόσφαιρα, η εγκαρδιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων της ταβέρνας σου υποβάλλουν αυτή τη βεβαιότητα. Και δεν πέφτεις έξω. Μόλις δε πάρεις στα χέρια σου το πλουσιότατο μενού με την τεράστια επιλογή γεύσεων, αυτών  που συνήθως ονομάζουμε “σπιτικό φαγητό “ ξέρεις ότι έχεις έρθει στο σωστό μαγαζί.

Ας δώσουμε μαζί μια σύντομη ματιά στο μενού: Μαγειρευτά, κουνουπίδι γιαχνί, ρεβίθια, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια, σπανακόρυζο, αρνάκι λεμονάτο, μακαρόνια με κιμά, αρακάς, παραδοσιακή φασολάδα, γίδα βραστή, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, ψαρόσουπα, ψητό λουκάνικο, χειροποίητοι λαχανοντολμάδες, συκώτι μοσχαρίσιο, παϊδάκια, μπιφτέκι, και τέλος δύο γευστικές …διασημότητες της ταβέρνας: Κοκκινιστό μοσχάρι και σαλιγκάρια στιφάδο!

Ναι, όταν μπεις στη ζεστή ατμόσφαιρα αυτής της πασίγνωστης ταβέρνας το ένστικτό σου δεν θα σε προδώσει. Εκεί θα φας καλά!

Μοιραστείτε το

Μέρη που αγαπάμε