1. Πλάθουμε το αλευρι και το λάδι σε ένα μπολ και αλατίζουμε για να προσθέσουμε έπειτα την μαγιά (αφού την έχουμε διαλύσει σε ένα ποτηράκι με νερό).
2.Στο τέλος πλάθουμε το μείγμα βάζοντας λίγο χλιαρό νερό για να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη που θα αφήσουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα περίπου.
3.Το ζυμάρι για τις τηγανίδες πλάθεται σαν χοντρό μακαρόνι και έπειτα διπλώνεται στα τέσσερα ή σαν σαλιγκάρι για να ψηθεί σε μια μεγάλη τηγάνα με καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσει.
Στη γλυκιά τους εκδοχή, θα τα απολαύσετε με μέλι. Ταιριάζουν όμως πολύ και με τυράκι ! Καλή σας όρεξη !
Μοιραστείτε την συνταγή