1. Στραγγίξτε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους και κόψτε τις σε μικρότερα κομμάτια.
2. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν, και ρίξτε τις τριμμένες ντομάτες, τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και τον πελτέ.
3. Αλατίστε και βράστε τη σάλτσα για 10 λεπτά. Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία και στραγγίξτε τα.
4. Ρίξτε στη σάλτσα τα βρασμένα ζυμαρικά και τα φύλλα του φρέσκου βασιλικού και ανακατέψτε. Μοιράστε τα ζυμαρικά στα πιάτα και πασπαλίστε με το τριμμένο κασέρι Λεβέτι.
Μοιραστείτε την συνταγή