Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και κασέρι Λεβέτι
lllllll

Άτομα: 4

Χρόνος: 25 λεπτά

Υλικά:

1 πακ. μικρά στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια

4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 φλ. ψωμί του τοστ, τριμμένο
100 γρ. κασέρι Λεβέτι κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
1 κ.γλ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. θυμάρι
1 ασπράδι αυγού χτυπημένο ελαφρά
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

1. Αφαιρέστε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και ψιλοκόψτε τα. Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα κοτσανάκια των μανιταριών, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπέικον. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε το δεντρολίβανο, το θυμάρι και το τριμμένο ψωμί.

2. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και ανακατέψτε με το ασπράδι και το κασέρι Λεβέτι. Σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

 3. Αλατοπιπερώστε τα, βάλτε τα στη σειρά σε ένα ρηχό ταψί και γεμίστε τα με το μείγμα του μπέικον με το κασέρι Λεβέτι.

4. Ψήστε τα μανιτάρια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά και σερβίρετε.

Μοιραστείτε την συνταγή

Εκτύπωση
Άλλες Συνταγές