1. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάλτε σε ένα μπολ τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι και σκόρδο, το τριμμένο ψωμί, τα αυγά, το γάλα, τον μαϊντανό, τη μουστάρδα και τη ρίγανη.
2. Αλατοπιπερώστε το μείγμα και ζυμώστε. Αφήστε το μείγμα του κιμά στο ψυγείο 1-2 ώρες ώστε να δέσει πριν πλάσετε τα μπιφτέκια. Αλείψτε τα χέρια σας με ελαιόλαδο και πλάστε τα μπιφτέκια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 20 λεπτά.
3. Κόψτε το κασέρι Λεβέτι και τις ντομάτες σε φέτες. Σκεπάστε κάθε μπιφτέκι με μία φέτα κασέρι και μία φέτα ντομάτα.
4. Ψήστε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 5-6 λεπτά και σερβίρετε τα. Συνοδέψτε τα με σαλατικά και ψητές ή τηγανητές πατάτες.
Μοιραστείτε την συνταγή