Πατάτες Τηγανιτές με Καβουρμά και Κασέρι Λεβέτι

Πατάτες Τηγανιτές με Καβουρμά και Κασέρι Λεβέτι

Ένα υπέροχο, και εύκολο στην παρασκευή του πιάτο που αποτελεί ιδανικό κρασομεζέ ή τσιπουρομεζέ !

Θα χρειαστείτε:

500 γρ. Πατάτες

200 γρ. Κασέρι Λεβέτι

300 γρ. Καβουρμά

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Καθαρίστε, κόψτε και τηγανίστε τις πατάτες.

2. Αφού τις αλατίσετε, αφήστε τις να στραγγίσουν το λάδι τους.

3. Κόψτε τον καβουρμά σε φετούλες και σοτάρετε τον ελαφρά για λίγη ώρα.

4. Ρίξτε τα κομμάτια του ζεστού καβουρμά πάνω στις τηγανητές πατάτες και πασπαλίστε με μπόλικο τριμμένο κασέρι Λεβέτι.

5. Αν θέλετε κάτι πιο χορταστικό, τηγανίστε αυγά μάτια και σερβίρετε τα πάνω από τις πατάτες με τον καβουρμά και το τυρί !

Μοναδικός συνδυασμός !

Μοιραστείτε την συνταγή

Εκτύπωση
Άλλες Συνταγές