1. Καθαρίστε, κόψτε και τηγανίστε τις πατάτες.
2. Αφού τις αλατίσετε, αφήστε τις να στραγγίσουν το λάδι τους.
3. Κόψτε τον καβουρμά σε φετούλες και σοτάρετε τον ελαφρά για λίγη ώρα.
4. Ρίξτε τα κομμάτια του ζεστού καβουρμά πάνω στις τηγανητές πατάτες και πασπαλίστε με μπόλικο τριμμένο κασέρι Λεβέτι.
5. Αν θέλετε κάτι πιο χορταστικό, τηγανίστε αυγά μάτια και σερβίρετε τα πάνω από τις πατάτες με τον καβουρμά και το τυρί !
Μοναδικός συνδυασμός !
Μοιραστείτε την συνταγή